YOPOAbel Herrero, Yopo, és professor d'aerografia i dibuix en escoles d'arts, com l'Escola Cazcarra FX o l'Escola de dibuix i pintura Remolar. Tot i que la seva carrera s'ha desenvolupat en el camp de la retolació, també ha estat asessor artístic per a esdeveniments i animacions, i ha treballat com a escenògraf o dissenyador.

Ha portat a terme diferents exposicions: a
La Capsa, Dibujo y aéreo; a la Sala d'Art Josep Bages, Cómic; a la sala Afrika i al Refugio, Modelaje, i a les Cotxeres de Sants, Botellas aerogràfc.

Artista clarament multidisciplinari, treballa amb tot tipus de tècniques i materials, però la seva especialització és l'aerografia i el modelatge en 3D amb escuma, fibra o PVC. La retolació, la creació de personatges, el còmic, el disseny, la il·lustració, les escenografies... són els àmbits en què es mou amb més llibertat.


Indígena Azul
és una associació de procedències, reivindicacions i art urbà. Es tracta d'una peça sintètica que combina elements lluminosos i els colors del pollastre pota blava. La silueta suggereix la forma d'un gall, però és un conjunt de contrastos entre la història del gall pratenc i els reflexos d'una superposició tecnològica a la vida natural autèntica.

Notas Pota Blava
Proyecto Fijaciones
Portada HdosO
King Kong (72)
Alien 3D (espuma-siliconas)
Alien Aero
Camió (aerografia)
Rotulació-impressió digital


Fotografies:
Quinto (perfil)

Arxiu personal de l'artista (obres)Torna a Creadors Gallum Gallum


Torna a l'inici
 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.